Subscribe:

Ads 468x60px

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ζητούν πλήρη υποταγή


«Είμαι πεπεισμένη ότι θα πρέπει να ζητήσουμε από όλα τα κόμματα να εγκρίνουν τις μεταρρυθμίσεις και να το δηλώσουν αυτό γραπτώς καθώς και ότι θα ξεκινήσουν άμεσα την εφαρμογή τους και δεν θα περιμένουν τη διενέργεια εκλογών» δήλωσε η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Μαρία Φέκτερ προσερχόμενη στη Σύνοδο των υπουργών της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες.


Είναι σαφές πως τα πολιτικάντικα τερτίπια των ντόπιων θεατρανθρώπων της πολιτικής ζωής δεν αρκούν για να καθησυχάσουν τα -ανήσυχα από τις λαϊκές αντιδράσεις- αφεντικά τους.
Έτσι, όσον αφορά στις "μεταρρυθμίσεις", θέλουν έγκριση ΓΡΑΠΤΩΣ, εφαρμογή ΑΜΕΣΑ, και φυσικά ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Θέλουν να μην υπάρχει κανένας δρόμος διαφυγής για το πολιτικό προσωπικού της χώρας, στη ρητή του δέσμευση στο όνομα του λαού. Και για να συνεχίσουν να περιφέρουν στα διάφορα φορα το παραμύθι της λαϊκής νομιμοποίησης (μέσω της αυθαίρετης σύνδεσής της με τους κομματικούς συσχετισμούς και τις πλειοψηφίες της -παράνομης πλέον- βουλής), θα αποφύγουν ως ο διάολος το λιβάνι,
για όσο περισσότερο χρόνο μπορούν, οποιαδήποτε προσφυγή σε κάλπες.
Και το γράφω και εκτίθεμαι δημοσίως:
Να μου το θυμάστε, αν δεν υπάρξει γενικευμένη λαϊκή έκρηξη, δεν πρόκειται να στηθούν κάλπες ούτε το Φλεβάρη, ούτε και πολύ (μα πολύ) αργότερα.
Δόση τη δόση (ας μην ξεχνάμε πως -όλως τυχαίως- το Φλεβάρη -που τάχα έχουν προγραμματιστεί οι εκλογές- είναι η μεγάλη δόση των 80 δισ.), θα μας πάνε όσο περισσότερο τους επιτρέψουμε.
p0temk1n


Image: renjith krishnan / FreeDigitalPhotos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...