Subscribe:

Ads 468x60px

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Πως γίνεται κάποιος φασίστας

Source: Κονσερβοκούτι


 ί ά ίΗ μετατροπή ενός ανθρώπου σε φασίστα δεν είναι μια απλή διαδικασία. Συνήθως παίρνει χρόνο. Ακολουθεί σχεδόν πάντα μια πατέντα, μια διαδικασία στην οποία αφού μπουν τα θεμέλια χτίζεις τα πατώματα μέχρι που φτάνεις στην κορυφή. Ορισμένες φορές η διαδικασία είναι τέτοια που δεν την καταλαβαίνει ούτε ο εμπλεκόμενος. Δεν λέει δηλαδή αύριο θα γίνω φασίστας, ούτε έχει μια ημερομηνία σταθμό την οποία γιορτάζει ως τα γενέθλια της φασιστικής του ζωής. Η μετατροπή ενός ανθρωπάκου-κάμπιας σε ναζιστική-πεταλούδα είναι μια σύνθετη διαδικασία την οποία σας παρουσιάζουμε:

Ποιόν φοβίζει η Χρυσή Αυγή;

Source: PRAXIS


Στην λιτή ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τα αντιλαϊκά μέτρα, κρύβεται η ουσία της πολιτικής αντίληψης της ναζιστικής οργάνωσης. Ξαφνκά η ΧΑ θυμήθηκε ότι υπάρχει και κάτι άλλο εκτός από την "εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών". Χρειάστηκε να παρθούν σκληρά αντιλαϊκά μέτρα για να το κάνει.

Τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, οι δημεύσεις κατοικιών και η ανεργία θα επιφέρουν την οριστική διάλυση του κοινωνικού μας ιστού και τη μαζική φυγή της ελληνικής νεολαίας στο εξωτερικό. Αντί να διώχνουμε τους Έλληνες πρέπει άμεσα να διώξουμε τους λαθρομετανάστες από τη χώρα ώστε να απελευθερωθούν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και να ανασάνει η ελληνική κοινωνία".

Ποιος παίρνει και για όφελος ποιανού τα αντιλαϊκά μέτρα; Δεν μπορούμε να δούμε στην ανακοίνωση. Βέβαια το ΔΝΤ και η ΕΕ σπάνια κατονομάζονται, άντε το πολύ να αναφερθεί η τρόικα και το μνημόνιο, γιατί: 

Γερμανική GIGA-BANK θα απορροφήσει όλες τις ευρωπαϊκές τράπεζες (Επίκαιρα, 20-26/9/2012)

Source: Leonidas Vatikiotis


Η αλήθεια για την Τραπεζική Ένωση και το μέλλον του ευρώ 

Μπορεί οι εκκλήσεις για να μπει μπροστά η «Ευρώπη της αλληλεγγύης» να πέφτουν στο κενό και να στοιβάζονται στα αζήτητα της πολιτικής μαζί με άλλες μεγαλεπήβολες ιδέες για την «Ευρώπη των λαών, της συνεργασίας» κ.λπ., αλλά σχέδια και διεργασίες με στόχο την προώθηση της ενοποίησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν λείπουν. Το αντίθετο. Μάρτυρας, η πρόταση που κατέθεσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 12 Σεπτέμβρη για την τραπεζική ένωση, ένα σχέδιο που για πρώτη φορά αποφασίστηκε επίσημα στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις 28 και 29 Ιουνίου, όταν η νίκη της Εθνικής Ιταλίας επί της Γερμανίας στο ποδόσφαιρο θεωρήθηκε από πολλούς και πολιτική νίκη του ευρωπαϊκού Νότου επί του Βορρά. Φρούδες ελπίδες…