Subscribe:

Ads 468x60px

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΦΩΤΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΪΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 2011!

Πηγή: ISKRA


+30% ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ +70% ΓΙΑ Ι.Χ., ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ!
ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΑΘΛΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !
Φορολογική παγίδα κρύβουν τα νέα αυξημένα τεκμήρια που θεσπίστηκαν στα μέσα του περασμένου καλοκαιριού αλλά αφορούν το σύνολο των εισοδημάτων του 2011. Το υπουργείο Οικονομικών έδωσε στη δημοσιότητα την εγκύκλιο βάσει της οποίας ουσιαστικά ενεργοποιούνται τα νέα τεκμήρια που πρόκειται να επιβαρύνουν χιλιάδες φορολογούμενους (όχι κατ΄ανάγκην φοροφυγάδες) οι οποίοι δηλώνουν χαμηλά εισοδήματα αλλά την ίδια στιγμή διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία όπως ακίνητα, αυτοκίνητα.
Μάλιστα στα νέα τεκμήρια κινδυνεύουν να πιαστούν και όσοι έχουν στεγαστικά δάνεια αφού οι δόσεις λαμβάνονται και αυτές υπόψην. Επίσης, τα νέα τεκμήρια είναι αυξημένα περίπου 30% σε σύγκριση με αυτά που ίσχυαν για τα εισοδήματα του 2010 ειδικά αν πρόκειται για ακίνητα. Στην περίπτωση των αυτοκινήτων οι αυξήσεις στα νέα τεκμήρια διαβίωσης είναι αυξημένα σε ποσοστό εώς 70%.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο:http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6044:fotia-vazoun-laika-noikokyria-tekmiria-eisodimata-2011&catid=59:forologia&Itemid=183

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...